ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 29 обстрілів з опівночі

Вогонь відкривали по всій лінії фронту.

Штаб АТО нарахував 29 обстрілів з опівночі
Фото: facebook.com/ato.news

З опівночі і до 18:00 9 листопада по всій лінії фронту на Донбасі велися обстріли, повідомляє штаб АТО. Відносно спокійно було тільки вночі, але потім російсько-окупаційні війська активізували вогонь. Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 29 випадків відкриття вогню по позиціях військових.

На Маріупольському напрямку ворог 18 разів провокував сили АТО на відкриття вогню у відповідь, використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, озброєння БМП, а також міномети. Під обстріл потрапили Павлопіль, Гнутове, Богданівка, Новотроїцьке, Старогнатівка, Широкине, Лебединське, Водяне. У Широкиному, Павлополі та Богданівці працював і снайпер.

На Луганському напрямку російсько-окупаційний контингент з використанням гранатометів, озброєння БТР і зенітних установок обстріляв Новозванівку, Новотошківське, Новоолександрівку і Кримське.

На Донецькому напрямку з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї обстріляли Авдіївку і Луганське. Всього понад 100 мін заборонених Мінськими домовленостями калібрів було випущено ворогом по позиціях військових.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військовослужбовців не було, але троє бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram