ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 30 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

На Маріупольському напрямку зафіксована 21 провокація.

Бойовики 30 разів обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: joinfo.ua

За минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 21 провокацію. Укріплення бійців поблизу Мар'їнки, Павлополя, Лебединського, Славного, Широкиного і Старогнатівки терористи обстрілювали з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї, а в Красногорівці - з мінометів калібрів 82 мм і 120 мм. У Водяному бойовики застосували ствольну артилерію 122 і 152 калібрів.

На Луганському напрямку бойовики чотири рази порушували режим припинення вогню. У районах Новозванівки і Новоолександрівки вони обстріляли позиції військових з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї, а в Станиці Луганській - ще й з мінометів калібру 82 мм.

На Донецькому напрямку зафіксовано п'ять обстрілів. У Луганському окупаційні війська застосували проти бійців АТО кулемети, гранатомети і озброєння БМП, а в Авдіївці - міномети калібру 82 і 120 мм.

Нагадаємо, за минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі один український військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram