ГоловнаСуспільствоПодії

Двоє п'яних школярів загинули в результаті ДТП у Житомирській області, ще двоє отримали травми

16-річний водій не впорався з керуванням - і автомобіль упав з моста.

Двоє п'яних школярів загинули в результаті ДТП у Житомирській області, ще двоє отримали травми
Фото: zt.npu.gov.ua

У Ємільчинському районі Житомирської області в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє неповнолітніх, ще двоє госпіталізовані з різними травмами.

Про це повідомляють на сайті поліції.

ДТП сталася вночі 16 жовтня на заокругленій ділянці дороги між селами Велика і Мала Глумча. Автомобіль ВАЗ-21099 упав з моста. Водій і один з пасажирів загинули на місці, ще двоє хлопців госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості.

"Попередньо встановлено, що аварія сталася через те, що 16-річний водій не обрав безпечну швидкість руху і не впорався з керуванням автомобілем. У результаті водій - студент Новоград-Волинського технікуму - і 16-річний пасажир - учень 11-го класу однієї з районних шкіл, який перебував на передньому сидінні авто, - загинули від отриманих травм на місці. Ще двоє пасажирів, 16 і 15 років, з численними травмами та забоями були доставлені в районну лікарню. Згодом було встановлено, що юнаки перебували в стані алкогольного сп'яніння", - повідомили в поліції.

Фото: zt.npu.gov.ua

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, в Броварах Київської області вантажівка МАЗ зіткнулася з маршрутним таксі "Богдан", у результаті чого маршрутка перекинулася.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram