ГоловнаСуспільствоЖиття

Cмартфони Moto Z виявилися без входу для навушників Новости компаний

Версія оновлених флагманів Моторола від Леново вже почала з'являтися на «вітринах» найкрупніших інтернет-магазинів України.

Смартфони мають все необхідне для того, щоб завоювати популярність серед покупців. Варто відзначити чудовий зовнішній вигляд, великий міцний дисплей, потужний процесор, камери з високою роздільною здатністю, потужний акумулятор і все те, чого можна очікувати від повноцінного девайса.

Компанія Lenovo стала одним з перших відомих брендів смартфонів, який відмовився від стандартного роз'єму, до якого повинні підключатися навушники.

Як слухати музику?

Надані недавно оновлені гаджети мають лише порт USB Type C: до цих моделей через нього і будуть підключатися навушники за допомогою спеціального адаптеру. Цим додатковим аксесуаром буде укомплектований новий смартфон Moto. Виявляється, до цього винаходу аудіо-роз'єм на 3,5 мм обмежував розробників у створенні супертонких девайсів. Мало того, бренд iPhone в новій лінії «яблофонів» також позбувся роз'ємів міні-джека. Навушники можна підключити лише через Bluetooth.

Дизайн

Lightning. Цього разу смартфони Леново випередили iPhone і стали першими найтоншими гаджетами. Моделі Moto Z мають ширину, що незначно перевищує 5 мм. Правда, для більш широкої моделі від компанії Леново — Moto Z Force — вилучення роз'єму для навушників досі багато хто вважає необґрунтованим. За іншими параметрами обидва смартфони є подібними.

Корпуси новинок виготовлені з анодованого алюмінію із водовідштовхувальним покриттям, а передню панель захищає скло Gorilla Glass. Дизайн повністю відрізняється від попередніх версій Motоrola. Завдяки керівництву компанії Lenovo смартфони Moto Z не поступаються іншим сучасним флагманам. Навіть навпаки: багато в чому вони є кращими.

Магнітні конектори на зворотному боці смартфонів Moto Z і Z Force призначені для підключення до них додаткових модульних панелей, як це було в минулих моделях Moto X. Леново дотримується такої практики: користувачам надається можливість змінювати колір і якість матеріалу корпусу на свій розсуд.

Коротко про вражаючі характеристики

Потужний чотириядерний процесор Snapdragon 820 від Qualcomm, 4 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4 і до 64 ГБ розширюваної універсальної флеш-пам'яті — ось специфікації Moto Z. Для флагманської моделі виробники не пошкодували коштів. Основна камера має роздільну здатність 21 Мп, передня — 5 Мп, ширококутний об'єктив і якісний світлодіодний спалах приємно здивують любителів фото і селфі. Запис відео з камери дозволяє отримувати матеріали з роздільною здатністю 1080p/60 fps і 4K/30 fps.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram