ГоловнаСуспільствоПодії

В Обухові місцеві жителі затримали озброєного грабіжника

Чоловік вкрав золоті прикраси з ювелірного магазину і зник.

У місті Обухів Київської області місцеві жителі до приїзду поліції затримали чоловіка, який пограбував ювелірний магазин.

Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

"Учора, 29 вересня, о 14:59 на спецлінію поліції Київської області "102" надійшло повідомлення про затримання на Обухівському ринку озброєного нападника. На місце події відразу було відправлено наряд Обухівської поліції. Правоохоронці скували наручниками руки 48-річного жителя Чернігівської області, якого наздогнали і затримали місцеві жителі", - йдеться в повідомленні.

Фото: kv.npu.gov.ua

У затриманого вилучили речові докази - ювелірні вироби та пістолет. Коштовності повернули власникові. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри і обрання запобіжного заходу.

Фото: kv.npu.gov.ua

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, в Києві перехожі затримали озброєного грабіжника пункту обміну валют до приїзду поліції. Раніше в Київській області діти затримали в'язня, що втік із колонії і обікрав магазин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram