ГоловнаСуспільствоПодії

Підозрюваний у вбивстві поліцейських отримав посвідчення УБД, перебуваючи в розшуку, - волонтер

Посвідчення видав начальник управління кадрів у Дніпропетровській області.

Підозрюваний у вбивстві патрульних у Дніпрі Олександр Пугачов отримав посвідчення учасника бойових дій, перебуваючи в розшуку. Про це написав волонтер Роман Синіцин у Facebook.

"Пугачов отримав УБД, перебуваючи в розшуку. Менти - не думайте тільки з'їхати на те, що воно підроблене. Справжнє. Перевірили. Підписав УБД такий собі Небеський - начальник управління кадрів у Дніпропетровській області, до цього начальник кадрової інспекції. Небеський - член постійної "поліцейської" комісії. Бере патрульних на роботу, якщо коротко", - пише він.

Нагадаємо, вранці 25 вересня патрульний екіпаж у Дніпрі зупинив за порушення правил дорожнього рух автомобіль Сitroen з номером AE7053AA. Водій машини перебував у розшуку. Він вчинив опір, застрелив патрульного, поранив його напарницю й утік. Дівчина померла в лікарні.

Підозрюваним у вбивстві патрульного в Дніпрі виявився боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" Олександр Пугачов. Правоохоронці затримали його, коли він намагався за підробленими документами прооперуватися в лікарні. Пугачов своєї провини не визнає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram