ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 18 обстрілів у неділю

Тяжкого озброєння не застосовували.

Штаб АТО нарахував 18 обстрілів у неділю
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу російсько-окупаційні війська 18 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. При цьому важкого озброєння не застосовували.

Зокрема, на Луганському напрямку зафіксовано три порушення режиму тиші. Противник вдавався до збройних провокацій у районі Новоолександрівки і Новозванівки. Там бойовики турбували вогнем зі стрілецької зброї, повідомляє штаб АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксовано дев'ять порушень режиму тиші. Бойовики обстрілювали позиції Збройних Сил України з кулеметів та стрілецької зброї в районі Мар'їнки, Павлополя і Старогнатівки.

На Донецькому напрямку зафіксовано шість порушень. Найбільше ворожих обстрілів відбулося в Авдіївській промзоні - ворог обстрілював українських військових, використовуючи гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю. А по Верхньоторецькому бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.

Окрім того, на Маріупольському та Донецькому напрямках бойовики застосували далекобійні гвинтівки. Снайперські групи працювали в районі Мар'їнки й Авдіївки.

За минулу добу зафіксовано прольоти трьох безпілотників.

Збройні Сили України дотримуються Мінських угод.

Нагадаємо, в суботу втрат протягом бойових дій на Донбасі не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram