ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 30 обстрілів за добу

Важке озброєння не застосовувалося.

Військові нарахували 30 обстрілів за добу
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу російсько-окупаційні війська 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі. При цьому важке озброєння не застосовувалося.

Як повідомляє штаб АТО, на Донецькому напрямку зафіксовано 16 порушень режиму тиші. Обстріли зі стрілецької зброї та кулеметів зафіксовані в районі Авдіївки, Кам'янки, Новоселівки Другої та Зайцевого. По шахті Дутівка, Торецькому та Авдіївці ворог також відкривав вогонь з гранатометів.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 10 порушень режиму тиші. Вогонь з кулеметів і стрілецької зброї бойовики вели в районі Мар'їнки, Старогнатівки, Новотроїцького, Широкиного і Талаківки.

На Луганському напрямку зафіксовано чотири порушення перемир'я. Противник вдався до збройних провокацій у районі Новоолександрівки. Там бойовики вели безладний вогонь зі стрілецької зброї.

Крім того, на Донецькому та Маріупольському напрямках противник почав більше використовувати снайперів з далекобійними гвинтівками. Снайперські групи працювали в районі Чермалика, Гранітного і Авдіївки.

Нагадаємо, з опівночі 15 вересня на Донбасі розпочалося чергове перемир'я.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram