ГоловнаСуспільствоЖиття

У Росії боржниця сховалася від приставів під лінолеумом

За житлово-комунальні послуги жінка заборгувала 50 тис. рублів

У Росії боржниця сховалася від приставів під лінолеумом

Мешканка російського Новосибірська, яка заборгувала близько 50 тис. рублів (750 доларів) за житлово-комунальні послуги, спробувала сховатися від приставів під лінолеумом.

Про це повідомляє Русская служба Би-би-си.

Пристави, які проводили рейд по неплатниках за тепло і гарячу воду, прибули за однією з адрес, де зареєстрований боржник, але двері їм не відчинили.

"Жінка представилася Оксаною, але документи відмовилася пред'явити, пояснивши, що проживає за цією адресою тимчасово: господиня пустила пожити її, поки сама перебуває на відпочинку. Двері в квартиру "Оксана" так і не відчинила", - йдеться в повідомленні.

Пристави вирішили повернутися через годину. Двері у квартиру відчинив співмешканець боржниці, який сказав, що вдома її немає, і запропонував учасникам рейду пройти всередину, щоб переконатися в цьому.

"Однак на балконі, сховавшись у купі старого лінолеуму, з відром на голові, перечікувала візит судових приставів та сама "Оксана". Маскування вдалася на славу: лише помірний рух лінолеуму в такт диханню видав неплатницю, яка зачаїлася", - зазначають у регіональному управлінні служби судових приставів.

Згодом жінка зізналася, що саме вона є боржницею і проживає у квартирі. Після цього судовий пристав-виконавець наклав арешт на побутову техніку та електроніку неплатниці.

Нагадаємо, з 1 серпня у Києві введуть нову систему оплати послуг ЖКГ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram