ГоловнаСуспільствоПодії

У Маріуполі чоловік підпалив музучилище через помсту викладачеві

Колишній учень 10 років приховував образу на свого вчителя

У Маріуполі 26-річний місцевий житель намагався підпалити музичне училище, в якому він раніше навчався, щоб помститися колишньому викладачеві.

Про це повідомляє офіційний сайт Маріупольського відділу поліції.

Пізно ввечері 21 квітня перехожі помітили чоловіка, який намагався вибратися на вулицю, спускаючись із балкона третього поверху музучилища. Він був сильно п'яний, тому люди змогли затримати його самі до приїзду поліцейських. Пізніше в нього виявили пластикову пляшку з бензином.

Молодий чоловік розповів, що колись був учнем цього музичного закладу. На одному з уроків викладач зробила йому зауваження, яке його сильно обурило. За словами чоловіка, він 10 років пам'ятав образу і вирішив помститися. Для цього він придбав пальне, а для сміливості випив велику кількість спиртного. Під час медогляду в нього в крові було виявлено біль ніж 1 проміле алкоголю.

Унаслідок пожежі було пошкоджено майно на суму близько 40 тис. гривень - від вогню постраждали стіни, двері та покриття підлоги.

Фото: Прес-служба поліції

Зазначений факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років.

Фото: Прес-служба поліції

Нагадаємо, 23 березня в Києві згоріла будівля Державного хореографічного училища.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram