ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі грабіжник стріляв у патрульних під час переслідування

Поранено також одного цивільного

В Одесі грабіжник стріляв у патрульних під час переслідування
Фото: glavpost.com.ua

В Одесі під час переслідування злочинця отримав поранення патрульний поліцейський.

Про це повідомляє прес-служба поліції в Фейсбуці.

Близько 3 години ранку 31 березня патрульні отримали повідомлення про пограбування. Потерпілі (подружня пара) повідомили, що до їхнього будинку увірвалися троє людей у камуфляжі зі зброєю, які забрали майно і гроші, завдали тілесних ушкоджень чоловікові та зникли в невідомому напрямку.

Патрульні відразу почали пошук нападників за описом. На одній із вулиць родичі потерпілих помітили трьох підозрілих чоловіків, які бігли по залізничній колії. Вони спробували самостійно їх затримати, але втікачі почали відстрілюватися, поранивши одного з переслідувачів у живіт. Тим часом до місця стрілянини прибув автомобіль поліцейських, які надали пораненому першу допомогу і передали його лікарям швидкої допомоги.

"Патрульні вибігли з машини, попередили нападників про застосування зброї, здійснивши постріл у повітря. Але це не зупинило злочинців. Замість цього вони відкрили вогонь. Одна з куль пройшла через кишеню куртки поліцейського, не поранивши його", - повідомили в прес-службі поліції.

Підозрюваних затримали і доставили у відділок.

Нагадаємо, 29 березня детективи НАБУ спільно з Національною поліцією викрили суддю Малиновського райсуду міста Одеси Олексія Бурана під час отримання хабара в розмірі 500 тис. грн. Однак при спробі затримання суддя почав відстрілюватися, а потім утік із місця події.

Сьогодні суддя був присутній на засіданні верховної Ради і виступив перед депутатами. Він заявив, що сприйняв спецназ НАБУ за озброєних грабіжників, і наголосив, що скоїв тільки один випадковий постріл у своєму кабінеті, але не в бік людей у камуфляжі. Однак виступ судді не вразив нардепів, і вони дозволили його затримати (255 голосів) і заарештувати (247 голосів).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram