ГоловнаСуспільствоЖиття

У п'ятницю в Києві обіцяють мокрий сніг

Уночі можливі заморозки до -2 градусів

У п'ятницю в Києві обіцяють мокрий сніг
Фото: Макс Требухов

У п'ятницю, 25 березня, в Києві хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, на дорогах вночі і вранці місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +1...+3 градуси.

Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах уночі та вранці місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1...-6 градусів, удень +1...+6 градусів.

У Карпатах без істотних опадів, температура повітря вночі -5...-10 градусів, удень -1...-6 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, на дорогах вночі і вранці місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...-5 градусів, удень +1...+6 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...-5 градусів, у Дніпропетровській області 0...+5 градусів, удень +1...+7 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень помірний дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, вдень +5...+13 градусів, у Луганській області +12...+17 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень помірний дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0...+7 градусів, вдень +4...+10 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень помірний дощ, вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, вдень +4...+11 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram