ГоловнаСуспільствоВійна

Жебрівський заявив про можливе закриття пунктів пропуску "Зайцеве" і "Мар'їнка"

Їх діяльність буде припинена, поки ситуація не стабілізується

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що у разі продовження обстрілу вночі контрольні пункти в'їзду-виїзду в районі населених пунктів Зайцеве і Мар'їнки вранці 1 лютого не відкриються.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

29 січня російські терористичні війська обстріляли КПВВ «Мар’їнка» і територію біля смт Зайцеве. Вчора було обстріляно п...

Опубліковано Павлом Жебрівським 31 січня 2016 р.

Як пояснив глава ДОВЦА, 29 січня російсько-терористичні війська обстріляли КПВВ "Мар'їнка" і територію біля смт Зайцеве. Вчора, 30 січня, зазнав обстрілу пункт пропуску в районі Майорська, в результаті чого поранення отримали військовослужбовці, а техніка посічена осколками.

"Тільки після консультацій з керівником штабу АТО мною було прийнято рішення, що в разі продовження обстрілу вночі контрольні пункти в'їзду-виїзду в районі населених пунктів Зайцеве і Мар'їнки вранці 1 лютого не відкриються. Їх діяльність буде припинена, поки ситуація не стабілізується", - повідомив Жебрівський.

Якщо до ранку 1 лютого обстрілів з тимчасово окупованої території не буде, то ці КПВВ відкриються. Водночас питання їхньої подальшої роботи залишається на особливому контролі Донецької обласної військово-цивільної адміністрації спільно зі штабом АТО, сказано в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, штаб АТО розглядає можливість тимчасового закриття контрольних пунктів в'їзду/виїзду в зоні бойових дій у зв'язку зі збільшенням провокаційних обстрілів прокремлівськими бойовиками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram