ГоловнаСуспільствоЖиття

Москаль отримав листа із погрозою розправи

Поліція почала розслідування

Москаль отримав листа із погрозою розправи
Геннадий Москаль
Фото: president.gov.ua

На електронну пошту голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля надійшли листи образливого характеру з погрозами фізичної розправи.

Про це повідомляє офіційний сайт Нацполіції.

"У закарпатську поліцію надійшло звернення голови Закарпатської ОДА. Керівник краю повідомив про те, що на його електронну адресу надійшло кілька листів образливого змісту з погрозами", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом поліція почала кримінальне провадження за ст.129, ч.1 Кримінального кодексу (погроза вбивством). Зловмисників розшукують.

Нагадаємо, Москаля призначили головою Закарпатської облдержадміністрації в липні 2015 року. До цього він був головою військово-цивільної адміністрації Луганської області.

Восени 2015 року Москаль став депутатом Закарпатської облради. Після переїзду в Ужгород він неодноразово робив різкі заяви на адресу бійців "Правого сектору". Зокрема говорив, що 80% із них мають по три-чотири судимості. Після стрілянини в Мукачевому в липні 2015 року і нещодавньої бійки на Драгобраті, у якій фігурували бійці ПС, Москаль повідомив, що в затриманих на Драгобраті виявили 160 тис. російських рублів, і заявив про їхню причетність до інших злочинів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram