ГоловнаСуспільствоВійна

Доба в зоні АТО минула без втрат

Тривають бойові дії низької інтенсивності без застосування важкого озброєння

Доба в зоні АТО минула без втрат
Александр Мотузяник

За минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

4 січня ситуація в районі проведення АТО залишалася незмінною. Тривають бойові дії низької інтенсивності без застосування важкого озброєння, повідомив на брифінгу представник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

На Луганському напрямку спостерігалося повне затишшя.

На Донецькому напрямку противник епізодично порушував режим тиші на Світлодарській дузі, в передмістях Горлівки і поблизу Донецького аеропорту. Найбільш неспокійно вчора було в Опитному, де ворог застосував гранатомет СПГ і працювали ворожі снайпери. Всі обстріли були прицільними.

На Маріупольському напрямі противник порушив режим тиші у Мар'їнці, де бойовики близько години вели вогонь зі стрілецької зброї по позиціях військових.

На адміністративному кордоні з окупованим Кримом прикордонники виявили російський безпілотник і реактивний літак, які здійснювали розвідувальний політ над територією півострова.

Нагадаємо, в понеділок, 4 січня, бойовики на Донбасі 20 разів відкривали вогонь убік позицій сил АТО. Це майже вдвічі більше, ніж у неділю, 3 січня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram