ГоловнаСуспільствоПодії

СБУ запобігла нападу на інкасаторів з 1,5 млн гривень в Одеській області

До складу злочинного угруповання входили шість осіб

В Одеській області Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримала членів злочинного угруповання, які здійснювали розбійні напади на інкасаторів.

Як повідомляється на сайті спецслужби, шестеро бандитів намагалися пограбувати автомобіль одного з одеських підприємств, який віз до Києва півтора мільйона гривень в іноземній валюті та бухгалтерську документацію. Бандити планували зупинити машину з грішми, кинувши в лобове скло лампочки і ялинкові іграшки, заповнені фарбою.

До складу злочинного угруповання входили співробітник Державної міграційної служби України в Одеській області і колишній працівник міліції.

Під час затримання у зловмисників вилучили міліцейську форму, холодну зброю, газові та травматичні пістолети, засоби зв'язку. Для пересування вони використовували два автомобілі, один з яких був з підробленими номерами.

Нагадаємо, останнім часом в Україні почастішали напади на інкасаторів. Так, у жовтні-листопаді було три випадки пограбувань у Києві, Борисполі і на Чернігівщині. В останньому випадку загинули три людини. У липні грабіжники застрелили трьох інкасаторів у Харкові. Про затримання нападників інформації немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram