ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція вилучила у двох маріупольців 3 кілограми марихуани

У безробітного чоловіка на присадибній ділянці знайшли плантацію із 70 кущів коноплі.

Міліція вилучила у двох маріупольців 3 кілограми марихуани
Архивное фото
Фото: marijuanapictures.com

Співробітники управління карного розшуку Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області вилучили у двох жителів Маріуполя Донецької області близько 3 кг канабісу і виявили плантацію конопель. Про це йдеться в повідомленні МВС, передає агентство "Українські новини".

Зазначається, що в першому випадку міліція виявила і вилучила у місцевого непрацюючого 54-річного жителя, раніше судимого за шахрайство, травматичний пістолет і близько 1 кг наркотичних речовин.

Усе вилучене направлено на експертизу, за результатами якої буде дано остаточну правову оцінку діям підозрюваного.

Факт зберігання наркотичних речовин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, санкція відповідної статті Кримінального кодексу передбачає позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Крім того, правоохоронці виявили у непрацюючого 35-річного чоловіка на присадибній ділянці 70 кущів конопель з ознаками культивації, а в будинку - 1,5 мішка висушеної коноплі загальною вагою, за попередніми оцінками, близько 2 кг.

Усе вилучене направлено на експертизу, вирішується питання про внесення відомостей за фактами зберігання та вирощування наркотичних речовин до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За такі правопорушення зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Як повідомлялося, в Росії підприємців оштрафували за продаж одягу із зображенням конопель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram