ГоловнаСуспільствоПодії

Уночі в Києві нетверезий пішохід з пляшкою пива потрапив під машину, намагаючись перебігти 8-смугову дорогу

На місці аварії розгорнувся справжній екшн

У п'ятницю, 4 вересня вночі у Києві на проспекті Бажана, на в'їзді на Південний міст, нетверезий пішохід потрапив під колеса автомобіля Honda Accord S-Type.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, за розповідями очевидців, молодик із пляшкою пива у руці намагався перейти 8-смугову проїжджу частину у недозволеному для переходу місці, приблизно за десять метрів від підземного пішохідного переходу. Ледь не потрапивши під колеса мотоцикла, горе-пішохід у крайній лівій смузі потрапив під автомобіль Honda. Прибули медики "швидкої допомоги" та ушпиталили потерпілого з важкими травмами. Водій Honda каже, що пішохід був у темному одязі і з'явився раптово перед його автомобілем.

Через кілька хвилин, під час оформлення ДТП посеред дороги зупинився чорно-білий автомобіль KIA. З нього вийшли троє молодиків у стані глибокого алкогольного сп'яніння і почали поводитися неадекватно, чіпляючись до співробітників поліції і учасників ДТП. Побачивши камеру, що знімає, водій KIA накинувся на оператора, намагаючись розбити камеру, але співробітники поліції швидко одягли наручники на неадекватного чоловіка. Відразу ж у присутності понятих провели тест неадекватному водієві KIA на алкогольне сп'яніння за допомогою приладу. "Драгер" показав значення 1,66 за норми 0,2, після чого співробітники поліції склали адмінпротокол про управління автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Швидше за все, найближчим часом поціновувач п'яної їзди вже за кермо не сяде.

Зазначимо, що напередодні пізно ввечері на тому самому проспекті під машину потрапили ще двоє нетверезих чоловіків, які так само переходили дорогу у недозволеному місці - за 50 метрів від пішохідного переходу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram