ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 19 разів порушили режим припинення вогню, - прес-центр АТО

Ситуація в зоні АТО залишається стабільною, бойовики вночі не використовували заборонену зброю

За добу бойовики 19 разів порушили режим припинення вогню, - прес-центр АТО
Архив
Фото: Макс Левин

У суботу, 29 серпня, з 18 години і до опівночі, ситуація в зоні АТО залишалася стабільною, без тенденції до загострення.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook.

Незаконні збройні формування не використовували озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів. А поодинокі обстріли позицій сил АТО мали переважно хаотичний і провокаційний характер.

Так, наприкінці дня недалеко від Донецька ворог з гранатометів обстріляв сили АТО в Трьохізбенці, Авдіївці, Мар'їнці. А під вогонь зі стрілецької зброї двічі потрапляли українські підрозділи в Опитному.

На артемівському напрямку, близько 22 години, бойовики обстрілювали з гранатомета опорний пункт в Луганському. А близько опівночі з 82-міліметрового міномета проросійські найманці били по українських позиціях у Кримському Луганської області.

У цілому протягом доби бандформування 19 разів порушили режим припинення вогню. Один раз бойовики застосовували міномет, 10 - гранатомети.

Після опівночі і до 6 ранку 30 серпня злочинці двічі зі стрілецької зброї обстрілювали сили АТО в Опитному. І двічі вели вогонь з великокаліберних кулеметів по Пісках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram