ГоловнаСуспільствоЖиття

Після сварки з чоловіком киянка зі злості "замінувала" залізничний вокзал

Евакуювали 160 пасажирів і 80 працівників вокзалу

Після сварки з чоловіком киянка зі злості "замінувала" залізничний вокзал

Співробітники київської міліції встановили "аноніма", який замінував столичний залізничний вокзал. "Мінером" виявилася 40-річна жінка, мешканка Києва.

Про це повідомляє офіційний сайт МВС.

Правоохоронці та співробітники ДСНС обстежили вокзал та прилеглу до нього територію. Евакуювали 160 пасажирів і 80 працівників вокзалу. Жодних підозрілих предметів не виявили.

Міліціонери встановили, що дзвінок було здійснено із таксофона, розташованого біля житлового будинку на проспекті Перемоги. Протягом години було встановлено особу "мінера" - ним виявилася 40-річна місцева мешканка.

"Вона посварилася з чоловіком і була дуже зла. Тому вирішила "зіпсувати настрій" іншим киянам, повідомивши міліцію про закладену вибухівку. Однак жінка не розраховувала, що її так швидко знайдуть і, тим паче, ще й покарають", - повідомили в міліції.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ст. 259 Кримінального кодексу України (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, 27 липня станція київського метро "Дорогожичі" протягом години не працювала через хибне повідомлення про мінування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram