ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли блокпости в Мар'їнці, є поранені

Обстрілювали із зенітної установки і танка.

Бойовики обстріляли блокпости в Мар'їнці, є поранені
Фото: Макс Левин

Терористи атакували блокпости в Мар'їнці Донецької області, є поранені серед українських прикордонників і військовослужбовців.

Поранення отримали троє прикордонників і один військовослужбовець, йдеться на сайті Держприкордонслужби. Водночас Донецька обладміністрація повідомляє, що в результаті обстрілу з важкого озброєння блокпостів поблизу Мар'їнки поранення отримали п'ятеро військовослужбовців ЗСУ. Убитих і поранених серед цивільного населення немає.

Як повідомляє Держприкордонслужба, спершу о 02:00 у вівторок бойовики відкрили вогонь із мінометів. Поблизу блокпоста розірвалося близько 100 мін. Також бойовики використовували АГС, стрілецьку зброю і зенітну установку. Згодом до обстрілу долучився танк, який вистрілив 7 разів, і ПТУР. Бойові дії велися весь минулий день.

"У результаті вогневого протистояння 3 прикордонників і 1 військовослужбовець ЗСУ отримали поранення. Одного з прикордонників доправили у військово-медичний шпиталь МО. Стан його здоров'я задовільний", - сказано в повідомленні.

Окрім того, під час обстрілу російсько-терористичними військами Станиці Луганської два прикордонники отримали легкі поранення.

Нагадаємо, 1 серпня шестеро військових ЗСУ отримали поранення в Мар'їнці Донецької області в результаті обстрілу з боку бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram