ГоловнаСуспільствоПодії

Постояльці обстріляли з автомата охоронців київського готельного комплексу

У затриманих вилучено арсенал зброї.

Постояльці обстріляли з автомата охоронців київського готельного комплексу
Изъятое оружие
Фото: mvs.gov.ua

В одному з готелів на проспекті Перемоги в Києві двоє постояльців відкрили стрілянину з автоматичної зброї по охоронцях, з якими у них виникла сварка.

Як повідомляє сайт МВС, повідомлення про стрілянину надійшло в міліцію у вівторок близько 4:00.

"Попередньо встановлено, що між охоронцем готельного комплексу і двома його жителями виник конфлікт, що згодом переріс у сутичку. З'ясування стосунків між чоловіками продовжилося біля будинку постояльців на території комплексу. Один з учасників конфлікту вийшов із приміщення з автоматичною зброєю та зробив кілька неприцільних пострілів у бік охоронців. На щастя, ніхто не постраждав. У результаті інциденту 32-річного охоронця готельного комплексу госпіталізували в лікарняний заклад із попереднім діагнозом "перелом руки", - йдеться в повідомленні.

Затримано двох чоловіків 1973 і 1976 років народження. В одного з них вилучено мисливський карабін АКМ МП, на який він мав дозвіл, з явними ознаками переробки для стрільби бойовими патронами. На вулиці біля входу в приміщення знайшли чотири гільзи.

У будинку на території готелю, де проживали підозрювані, правоохоронці вилучили велику кількість набоїв різного калібру, дві гранати, два карабіни СКС, магазин до АК з патронами, шість штик-ножів, два пістолети різних марок, пусковий пристрій до РПГ-26, п'ять радіостанцій (дві автомобільні та три переносні), чотири капсули-детонатори, дві димові гранати, пневматичну гвинтівку без маркування, сигнальну ракету.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram