ГоловнаСуспільствоЖиття

Саакашвілі пообіцяв не пустити Тіматі в Одесу

Голова держадміністрації був би щасливий побачити в Одесі артистів, які підтримали Україну.

Саакашвілі пообіцяв не пустити Тіматі в Одесу

Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеїл Саакашвілі має намір домогтися скасування запланованого на 21 серпня концерту в Одесі російського музиканта Тіматі, який симпатизує Кремлю.

Про це екс-президент Грузії написав на своїй сторінці у Facebook.

"Не розумію, як ви могли запросити Тімaті, який повністю виправдовує російську агресію і називає Україну "молодшим братом", який запив і почав вживати наркотики. Не кажучи вже про те, що це кращий друг Кадирова, у якого руки по лікоть в крові українців на Донбасі", - заявив одеський губернатор, звертаючись до організаторів концерту.

За словами Саакашвілі, він був би щасливий побачити в Одесі Андрія Макаревича, ДДТ, Земфіру, які підтримали Україну.

"Із задоволенням сходжу на концерт BG, але буду настійно рекомендувати прикордонній службі не пускати поплічників Путіна на українську землю, яка бореться за волю. Тим, хто порівнює прагнення України до свободи і незалежності з наркоманією - не місце на українських сценах", - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше було скасовано концерт у Києві, в якому мав взяти участь сербський режисер і музикант Емір Кустуріца, який не приховує своєї симпатії до президента Росії Володимира Путіна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram