ГоловнаСуспільствоПодії

Сильна злива затопила Черкаси

Рятувальники відкачують воду з проїжджої частини.

У Черкасах внаслідок сильної зливи затопило вулиці, сильні пориви вітру ламають дерева, через затоплення проїжджої частини частково перекрито рух транспорту.

Фото: Natalia Kovalenko

Про це повідомляє прес-служба управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області.

"27 червня об 11:00 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС надійшло повідомлення про те, що на вулиці Благовісній, внаслідок сильного пориву вітру, деревом перекрито вхід до під`їзду. Рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС, які оперативно прибули на місце події розпиляли повалене дерево та звільнили прибудинкову територію від гілок. Після проведення цих робіт вони виїхали на ліквідацію надзвичайної ситуації коло П’ятої поліклініки на вулиці Конева. Тут у наслідок сильних опадів затоплено частину проїжджої частини вулиці 30 років Перемоги, внаслідок чого майже повністю перекрито рух автотранспорту", - повідомляють у прес-службі.

Фото: ck.mns.gov.ua

Повідомляється, що зараз в Черкасах створено міську комісію ТЕБ та НС, до місця події направлено рятувальну техніка, яка здатна відкачувати воду.

"Наразі рятувальники ДСНС спільно з іншими службами міста за допомогою 3 мотопомп проводять роботи по відкачуванню води з проїжджої частини", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Україні через негоду знеструмлені 77 населених пунктів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram