ГоловнаСуспільствоЖиття

Москаль розпорядився вимкнути бойовикам телебачення

Співробітники КРРТ, які отримують зарплату з України, транслювали російські та сепаратистські телеканали з антиукраїнською пропагандою

Москаль розпорядився вимкнути бойовикам телебачення
Фото: moskal.in.ua

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль підписав розпорядження про вимкнення від енергопостачання головних об'єктів Луганської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення.

Про це повідомляє прес-служба керівника Луганської області.

"Луганська філія Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) так і не переїхала з окупованого Луганська на контрольовану Україною територію. Мало того, що фахівці КРРТ організували в так званій ЛНР трансляцію російських і сепаратистських телеканалів з антиукраїнською пропагандою, вони й далі офіційно вважаються працівниками Луганської філії КРРТ і продовжують отримувати зарплату з України", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Так, Москаль підписав розпорядження, яким зобов'язав ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" відключити від енергопостачання головні об'єкти Луганської філії РРТ, а всім співробітникам філії виїхати з окупованої на контрольовану Україною територію.

Як зазначається, у разі відмови такого переїзду співробітники РРТ повинні бути звільнені з роботи. Разом з тим, згідно з повідомленням, Москаль також вимагає притягнути до відповідальності керівництво Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України та Концерну РРТ за бездіяльність і потурання терористам так званої ЛНР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram