ГоловнаСуспільствоВійна

У Попасній внаслідок обстрілу загинула жінка

Підтверджуються дані про загибель бійця "Айдару".

У Попасній внаслідок обстрілу загинула жінка

У результаті обстрілу бойовиками Попасної Луганської області загинула 55-річна жінка. Під ранок у житловий будинок, у підвалі якого вона ховалася, влучила міна, повідомляє сайт голови Луганської області Геннадія Москаля.

Крім того, Москаль підтвердив інформацію про загибель 27-річного бійця афганської роти батальйону "Айдар". Він отримав важкі осколкові поранення після обстрілу блокпоста в селі Родина за три кілометри від Стаханівця і помер у лікарні. Обстріли вздовж лінії розмежування в Луганській області поновилися з другої половини вівторка і тривали до ранку.

У Станиці Луганській унаслідок прямого влучення зруйновано і дотла згорів приватний будинок на вул. Лермонтова.

Околиці селища Стахановець (належить до Золотого Попаснянського району), де розташовані опорні пункти військових, з 4:00 і до 5:30 обстрілювали з мінометів 80-го, 120-го калібру, а також з танка. З окупованого Первомайська, розташованого за 3 км від Стаханівця, теж вели вогонь. За півтори години бойовики завдали 460-480 вогневих ударів. За попередніми даними, ніхто з військових не загинув і не поранений, руйнувань житлового сектору немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram