ГоловнаСуспільствоВійна

Уночі бойовики обстріляли Піски запальними боєприпасами

Терористи відкривали вогонь на всіх напрямках

Уночі бойовики обстріляли Піски запальними боєприпасами
Фото: EPA/UPG

Бойовики обстрілюють позиції сил антитерористичної операції на Донбасі і мирні населені пункти, використовуючи танки, артилерію, міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети й інші види озброєння.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Луганському напрямку вони стріляли із зенітних установок, мінометів і гранатометів по Щастю, Трьохізбенці, Кримському. Двічі вночі обстрілювали з мінометів безпосередньо місто Щастя.

У напрямку Авдіївки терористи неодноразово з різних видів озброєння обстрілювали Золоте, Кірове, Катеринівку, Ленінське та Майорськ (Донецька область), а також Попасну (Луганська область).

На Донецькому напрямку бойовики обстріляли Верхньоторецьке, Піски, шахту "Бутівка", Новоласпу з мінометів і артилерії, заборонених мінськими домовленостями. По Опитному і Пісках вони також стріляли із танка. Близько опівночі почали обстрілювати з озброєння калібру 120 мм, використовуючи запальні боєприпаси.

У районі Маріуполя терористи продовжили обстрілювати Широкине. Бойовики використовували танк, міномети, гранатомети. Також стріляли снайпери.

Нагадаємо, вчора в бою під Катеринівкою Луганської області загинули три людини, шестеро бійців поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram