ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики застрелили директора "Шахтарськантрациту" (оновлено)

Автомобіль директора обстріляли на трасі між Зугресом та Харцизьком

Бойовики застрелили директора "Шахтарськантрациту" (оновлено)
Фото: www.novorosinform.org

Бойовики ДНР 18 квітня застрелили гендиректора держпідприємства "Шахтарськантрацит" Миколу Ковальова.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на свої джерела серед силовиків.

По автомобілю, в якому їхали Ковальов з дружиною, відкрили вогонь 18 квітня в другій половині дня. Це сталося на трасі Ростов-Донецьк (блокпост "Водобуд") між Зугресом та Харцизськом.

Від отриманих вогнепальних поранень подружжя Ковальових загинуло на місці.

Оновлено о 20:27. Інформацію про вбивство директора "Шахтарськантрациту" підтвердив голова "Незалежної профспілки гірників" Михайло Волинець.

"Це сталося 18 квітня ввечері - він з дружиною їхав з Донецька до Шахтарська і за Зугресом, у районі "Водобуду", машину було обстріляно. Вбили його і дружину", - сказав він, передають "Українські новини".

Оновлено о 20:34. У відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України не підтверджують і не спростовують цю інформацію. "Ми про неї чули, перевірили всі звернення, починаючи з 18 квітня, жодного звернення з цього приводу від кого не надходило, можливо тому, що це сталося на окупованій території", - додали в МВС, пише УНІАН.

Підприємство перебуває на території проведення антитерористичної операції (АТО).

"Шахтарськантрацит" - виробниче об'єднання з видобутку антрациту в Донецькій області з адміністративним центром у місті Шахтарську, контрольованому ДНР. Підприємство було утворено в 1975 році на базі комбінату "Шахтарськантрацит". Включає сім шахт (шахтоуправлінь), три збагачувальні фабрики та інші підприємства.

31 березня Ковальов розповідав про перспективи вугільних підприємств Шахтарська на конференції місцевої "профспілки працівників вугільної промисловості Донецької Народної Республіки".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram