ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 24 рази обстріляли позиції сил АТО

Обстріли велися в основному з мінометів

За день бойовики 24 рази обстріляли позиції сил АТО
Фото: EPA/UPG

У зоні антитерористичної операції на Донбасі бойовики продовжують здійснювати збройні провокації проти українських військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

"Всього з опівночі вздовж лінії розмежування терористи здійснили 24 обстріли наших позицій, в основному з мінометів", - йдеться в повідомленні.

У Донецькій області з 120-міліметрових мінометів обстрілюють опорні пункти в районі Пісків, Миколаївки, Авдіївки і Гранітного.

"Тільки в бік Авдіївки з 120-мм міномета стріляли шість разів. Крім того, неподалік Авдіївки противник вів вогонь з танка, зенітної установки, а ввечері - з артилерії калібру 122-мм. Також російсько-терористичні війська обстрілювали з 120-міліметрових мінометів, танків , автоматичних гранатометів і протитанкового озброєння наш опорний пункт у районі населеного пункту Ленінське", - йдеться в повідомленні. У Луганській області бойовики з мінометів обстріляли позиції сил АТО в районі населених пунктів Щастя і Сизе. Крім того, з автоматичних гранатометів були обстріляні позиції поблизу Кримського.

Також у прес-центрі АТО повідомляється про обстріл бойовиками мирних жителів. Зокрема вранці з 120-мм мінометів обстрілювали Гранітне, а зі стрілецької зброї - Піски.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі поранено одного українського військового.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram