ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики не припинили вогонь у районі Дебальцевого

Минула доба була найгарячішою за останні місяці

Бойовики не припинили вогонь у районі Дебальцевого
Фото: facebook.com/alex.mochanov

Прес-центр АТО повідомляє, що, незважаючи на початок дії режиму припинення вогню, обстріли позицій українських військ на дебальцевському напрямку продовжилися.

Зокрема, поблизу Золотого та Луганського терористи вели вогонь з мінометів. Чорнухине і Санжарівку обстріляли зі стрілецької зброї і гранатометів. Під вогонь артилерії неодноразово потрапляли Золоте, Попасна, Чорнухине.

На Луганському напрямку з мінометів обстріляли Тошківку.

Станом на 8:30 ранку терористи кілька разів з мінометів вели вогонь по базових таборах наших військ на дебальцевському напрямку. Також уранці бойовики під прикриттям танків і БМП намагаються штурмувати позиції сил АТО поблизу селища Чорнухине.

Прес-центр АТО також повідомляє, що минула доба була найгарячішою за останні місяці проведення антитерористичної операції. Терористи підтягнули сили до міста Дебальцеве і намагалися оточити позиції українських вояків.

Загалом до запровадження режиму припинення вогню ворог 167 разів обстріляв позиції сил АТО, а також мирні населені пункти. Терористи завдали 31 артилерійський удар, 38 разів обстріляли наші війська з мінометів, 26 разів - з "Градів", 6 - з танків.

Найзапекліші бої точилися в районі населених пунктів Дебальцеве, Кам'янка, Чорнухине. На маріупольському напрямку поблизу селища Широкине сили АТО кілька разів успішно відбивали атаки ворога.

Повідомляється, що в ході запеклих протистоянь незаконні збройні формування зазнали суттєвих втрат: за останні два дні знищено понад 600 терористів, ще 200 отримали поранення. Ворожі сили втратили 30 одиниць військової техніки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram