ГоловнаСуспільствоВійна

Міноборони встановило особи двох загиблих під Дебальцевим найманців

Російські документи виявлено на тілах загиблих терористів

Міністерство оборони України заявляє про виявлення документів, що підтверджують участь російських солдатів у боях під Дебальцевим (Донецька область). Відповідну інформацію сьогодні оприлюднила прес-служба відомства.

"Документи щойно зібрали воїни 128-ї механізованої бригади з трупів російських найманців, яких було знищено під час чергового бою. За паспортами видно, що в бою на Дебальцевському плацдармі брали участь громадяни Російської Федерації", - сказано в повідомленні.

Євген Миколайович Бугров, народжений 23 липня 1976-го, зареєстрований у місті Тюмень. За іншими знайденими документами, Бугров є бійцем ДНР, про це свідчить відповідний військовий квиток. За словами солдата, який знищив цього російського найманця, Бугров мав сучасне спеціалізоване обмундирування морської піхоти збройних сил Російської Федерації і поводився на полі бою як добре підготовлений боєць.

"Також незрозуміло, звідки в іншого нейтралізованого бійця ДНР, Івана Михайловича Будриса, нібито за паспортом громадянина України, виписане на його ім'я страхове свідоцтво обов'язкового пенсійного страхування Російської Федерації", - сказано в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що власники цих документів загинули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram