ГоловнаСуспільствоВійна

Уночі бойовики не припиняли обстрілювати позиції українських військових

Потужно обстрілювали на Дебальцевському напрямку

Уночі бойовики не припиняли обстрілювати позиції українських військових
Фото: www.facebook.com/aleksej.gerasimow

Протягом ночі з 6 на 7 лютого бойовики 29 разів обстріляли позиції українських військ і мирні населені пункти. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

"Найбільший натиск ворога спостерігається на Дебальцевському напрямку. З "Градів" терористи чотири рази вели вогонь по Попасній і Новій Григорівці, останнє двічі зазнавало обстрілу з мінометів. Також злочинці обстріляли з мінометів південно-східні околиці Дебальцевого і Санжарівки. З артилерії ворожий вогонь вівся по Новоорлівці", - йдеться в повідомленні.

На луганському напрямку з БМ-21 "Град" бойовики обстріляли Новотошківське і Щастя, з мінометів - селище Нижньотепле, з артилерії - тричі Трьохізбенку, а також Новотошківське. Зі стрілецької зброї й автоматичних гранатометів бандити двічі обстріляли Станицю Луганську.

"На донецькому напрямку з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" бандити поливали вогнем Красногорівку і Вільне. З артилерії - селища Тоненьке, Петровське і тричі Невельське", - зазначили в штабі.

У напрямку Маріуполя мінометного обстрілу зазнало селище Черненко. Крім того, бандити зі стрілецької зброї обстріляли Чермалик, а з реактивних систем залпового вогню і мінометів - Гнутове.

Нагадаємо, перемир'я на трасах Дебальцеве-Вуглегірськ і Дебальцеве-Артемівськ, яке оголошено для евакуації жителів, триватиме і сьогодні. Напередодні вивезли понад 50 автобусів людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram