ГоловнаСуспільствоВійна

На донецькому і луганському напрямках тривають бої

У районі Донецького аеропорту активізувалися ДРГ противника

На донецькому і луганському напрямках тривають бої
Фото: EPA/UPG

На луганському напрямку в районі селища Весела Гора військові знищили танк і самохідну артилерійську гармату "Нона" бойовиків. Про це повідомила прес-служба командування "Північ". Також у цьому ж районі знищена ворожа радіолокаційна система, самохідна артустановка, БТР і мінометний розрахунок.

В районі Станиці Луганської військові завдали терористам втрат у живій силі, але кількість загиблих бойовиків ще уточнюється.

У свою чергу бойовики 33 рази обстріляли позиції військ оперативного командування "Північ" з "Градів", ствольної артилерії і мінометів, танків і стрілецької зброї. Під обстріл потрапили населені пункти Кримське, Станиця Луганська, Трьохізбенка, Вільхове, Щастя.

Над Горським було помічено  безпілотник супротивника.

Охочі допомогти військовим у зоні АТО - артилеристам 25-ї бригади ПДВ, військовим 95-ї бригади і механізованої 30-ї бригади, зведеному батальйону морської піхоти - можуть переказувати гроші на карту ПриватБанку 5168 7420 1009 2421(Тука Георгій).

Військовим 54-го батальйону потрібен дизель-генератор, тому що після припинення роботи Миронівської теплоелектростанції Дебальцеве і довколишні села залишилися без електрики. Для охочих допомогти - карта ПриватБанку 4149 6258 0226 3291 (Рудоманов Олександр).

На донецькому напрямку ситуація теж напружена. За вчорашній день мінометні обстріли Водяного, Опитного, Пісок і об'єктів інфраструктури аеропорту "Донецьк" - метеовежі, пожежної частини - носили хаотичний характер. На цьому напрямку активізувалися диверсійно-розвідувальні групи противника, які активно ведуть розвідку, але уникають бойових сутичок. Про це LB.ua повідомив волонтер Андрій Захаров.

Екіпаж "Доставка для життя" евакуював в цьому районі одного пораненого бійця.

Для охочих допомогти волонтерам, які вивозять із зони бойових дій поранених - нова картка "Доставка для життя" - Марія Дацюк,41494378 5154 0326

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram