ГоловнаСуспільствоВійна

У зону АТО прибули нові загони російських військових, - Тимчук

Військові вбрані в зимовий камуфляж без розпізнавальних знаків

У зону АТО прибули нові загони російських військових, - Тимчук
Фото: tsn.ua

У Донецькій і Луганській областях за останні кілька діб зафіксовано прибуття сотень російських військовослужбовців. Військові РФ добре озброєні й оснащені, написав керівник групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

У районі Сніжного на Донеччині зафіксовано появу нових підрозділів Збройних сил Росії, які взяли під контроль місцеву транспортну інфраструктуру й організували службу на блокпостах у цьому районі. Найближчим часом очікується перекидання в цей район великого формування з Росії.

У Луганську "зауважили" підрозділ приблизно із 300 військових, які вбрані в зимовий камуфляж без розпізнавальних знаків, добре озброєні й оснащені. Місцем дислокації підрозділу визначено гуртожиток Луганського національного аграрного університету.

Група "Інформаційний опір" підтверджує дані РНБО про загострення ситуації в зоні АТО за останні три доби. "Нарощування інтенсивності обстрілу позицій українських військ і проведення перегрупування сил і засобів противник прикриває активною інформаційною кампанією зі звинуваченням української сторони у "зриві перемир'я", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні прес-центр АТО повідомив про 58 обстрілів з боку бойовиків. Це рекордна кількість вогневих сутичок за останній місяць.

Загострення ситуації зауважено після прибуття на Донбас 11-го "гуманітарного конвою", в якому Росія передала терористам боєприпаси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram