ГоловнаСуспільствоЖиття

В Авдіївку не пропускають транспорт без місцевої прописки

Не проїдуть і машини, що забезпечують доставку продуктів харчування та медикаментів

В Авдіївці заборонено виїзд і в'їзд у місто транспортних засобів, власники яких не мають прописки.

Про це йдеться у повідомленні Донецької облдержадміністрації.

Як повідомляють в облдержадміністрації, незважаючи на те, що Авдіївки немає серед населених пунктів, де проходить АТО, в місті працюють не всі органи влади.

"Крім того, через блокпости, розташовані вздовж Костянтинівської траси, заборонено виїзд і в'їзд в місто транспортних засобів, власники яких не мають авдіївської прописки. До таких транспортних засобів належать і машини, що забезпечують доставку продуктів харчування та медикаментів", - йдеться в повідомленні.

Також в ОДА наголосили, що вугільні котельні Дебальцевого працюють у режимі циркуляції холодної води в системі опалення через відсутність палива. "Завезення вугілля затримується блокпостами", - заявили в прес-службі.

Нагадаємо, згідно з рішенням Ради національної безпеки і оборони визначено сім пунктів пропуску для в'їзду і виїзду з окупованої території. Пункти пропуску знаходяться за напрямами "Луганськ - Щастя - Новоайдар", "Луганськ - Станиця Луганська - Широкий", "Фащівка - Дебальцеве - Артемівськ", "Горлівка - Артемівськ", "Донецьк - Курахове", "Донецьк - Маріуполь (через Волноваху)", "Новоазовськ - Красноармійськ - Талаківка - Маріуполь".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram