ГоловнаСуспільствоПодії

Москаль повідомляє про 7 поранених у Щасті

Бойовики обстрілюють місто з артилерії і мінометів

Москаль повідомляє про 7 поранених у Щасті
Фото: Информатор

У результаті обстрілу бойовиками м. Щастя поранення отримали сім мирних жителів. Про це повідомляє прес-служба луганського губернатора Геннадія Москаля.

"Обстріли бойовиками населених пунктів на підконтрольній Україні території Луганської області в четвер продовжилися. Найбільше постраждало Щастя Новоайдарського району. Терористи з боку с. Весела Гора (контролюється ЛНР) обстрілювали місто з артилерії і мінометів п'ять разів. Близько 16 години декілька артилерійських снарядів вибухнули у кварталі Енергетиків біля супермаркету АТБ. У результаті осколкові поранення різного ступеня тяжкості отримали семеро перехожих, місцевих жителів від 17 до 51 року", - сказано в повідомленні.

Усіх постраждалих госпіталізували в Новоайдарську районну лікарню.

Мінометним обстрілом у Щасті пошкоджено будівлю, де дислокується міліцейський спецпідрозділ "Золоті Ворота", і центральний колектор опалення. Ремонтні бригади намагаються відновити його роботу. Також обірвано чотири лінії електропередач, частина міста залишається без електроенергії.

У Макаровому при в'їзді в районний центр артилерією пошкоджено п'ять приватних будинків, один з яких відновленню не підлягає. Інформацію про постраждалих з'ясовують. На околиці Станиці в районі вул. Свердлова після обстрілу із систем залпового вогню "Град" загорівся ліс. Частина районного центру, як і раніше, залишається без електроенергії, пошкодження ліній електропередач поки що неможливо усунути через обстріли.

Крім того, за вчорашній день і минулу ніч обстрілів зі зброї різного виду зазнали також населені пункти Вільхове, Артема, Трьохізбенка, Муратове і Попасна. Значних руйнувань і пошкоджень не зафіксовано.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, в Луганській області за добу через обстріли бойовиків загинули два мирні жителі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram