ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики далі обстрілюють населені пункти в Луганській області

Минулої доби обстріляли Попасну, Щастя, Станицю Луганську та інші селища

Бойовики далі обстрілюють населені пункти в Луганській області
Фото: EPA/UPG

Бойовики далі обстрілюють контрольовану Україною територію Луганської області, зокрема населені пункти Попасна, Щастя, Станиця Луганська, Кримське, Нижнє, Трьохізбенка, Новотошківка і Тошківка. Про це повідомляє прес-служба губернатора Луганської області Геннадія Москаля.

"Учора бойовики ЛНР знову обстрілювали контрольовану Україною територію Луганської області. Під обстріл потрапили населені пункти Попасна, Щастя, Станиця Луганська, Кримське, Нижнє, Трьохізбенка (яку вчора обстріляли і з танків), Новотошківка і Тошківка", - сказано в повідомленні.

У Станично-Луганському районі поблизу с. Лобачеве на фугасі підірвався КамАЗ, що належав одному з акціонерних товариств, 55-річний водій загинув.

Унаслідок обстрілу Тошківки із систем "Град" загинули троє і поранено четверо мирних жителів.

Крім того, кілька населених пунктів залишаються без систем життєзабезпечення.

"Серед них Трьохізбенка (де вже протягом місяця немає ні газу, ні світла), Кряківка, Сокільники (немає світла) і Чорнухине (немає світла). У Чорнухине вже виїхали ремонтні бригади, сподіваємося, до кінця дня електроенергію там відновлять. Щодо Трьохізбенки, де через бойові дій пошкоджено мережі електро- і газопостачання, ми сподіваємося на представництво ОБСЄ, яке допоможе створити гуманітарний коридор для ремонтних бригад", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні бойовики обстріляли позиції українських військових понад 40 разів, прес-центр АТО повідомив про двох загиблих військовослужбовців і 13 поранених солдатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram