ГоловнаСуспільствоПодії

Двох військових поранено в середу на Донбасі

Триває бій за донецький аеропорт

Двох військових поранено в середу на Донбасі
Фото: Нелли Вернер

Внаслідок обстрілу поблизу населеного пункту Чермалик біля Маріуполя поранено двох українських військовослужбовців.

Про це повідомляє речник прес-центру антитерористичної операції Владислав Селезньов.

За його словами на півдні зони АТО ситуація складна. Крім Чермалика, бойовики вели мінометний вогонь по наших силах в районі Миколаївки.

Триває вогневе протистояння захисників донецького аеропорту і терористів, які сьогодні протягом дня неодноразово обстрілювали наші позиції.

"Наша артилерія прицільно відкривала вогонь у відповідь. За даними з інформаційних джерел бойовиків, незаконні збройні формування зазнали втрат, зокрема, в донецькому аеропорту влучну стрільбу по ділянках концентрації бойовиків продемонстрували наші танкісти", - повідомив Селезньов.

Напруженою залишається ситуація в районі траси Бахмутка, де бойовики ведуть мінометний вогонь по наших підрозділах поблизу Станиці Луганської та Трьохізбенки.

Сьогодні вранці відбувся бій українського підрозділу з бойовиками в районі населеного пункту Міус. Вибухи від мін лунали поблизу селища Золоте.

Нагадаємо, внаслідок бою з сепаратистами 18 листопада в районі донецького аеропорту загинув один український військовослужбовець, ще семеро отримали поранення.

За даними РНБО, всього у вівторок загинули двоє українських військових, 13 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram