ГоловнаСуспільствоПодії

На Луганщині загинув боєць АТО, ще двох поранено

Бойовики намагаються захопити стратегічну частину траси біля Бахмутівки

На Луганщині загинув боєць АТО, ще двох поранено
Архивное фото
Фото: Макс Левин

За минулу ніч у зоні бойових дій на сході України загинув один український військовослужбовець, ще один отримав поранення і потрапив у лікарню.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбуку.

За даними прес-центру, бойовики намагаються захопити стратегічний ділянку траси Бахмутівка, що з'єднує Луганськ і Сєвєродонецьк і служить межею для сторін згідно з Мінським протоколом.

За минулу ніч бойовики неодноразово обстрілювали українські позиції з мінометів і "Градів", вели вогонь по блокпостах, опорних і спостережних пунктах поблизу населених пунктів Кримське, Донецьке, Вільхове.

"Під час обстрілу з РСЗВ БМ-21 "Град" наших позицій у районі н.п. Щастя ми втратили одного українського військовослужбовця, ще одного поранено і доправлено в міську лікарню", - сказано в повідомленні.

Ще один військовослужбовець отримав поранення під час обстрілу Донецького аеропорту. Ситуація в аеропорту залишається під контролем сил АТО завдяки взаємодії захисників аеропорту і підрозділів вогневої підтримки.

Нагадаємо, за даними групи "Інформаційний опір", бойовики активізувалися: за минулу добу зафіксовано понад 50 обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram