ГоловнаСуспільствоПодії

Прокуратура відкрила кримінальну справу за "сміттєву люстрацію" в Кривому Розі

Група людей силою запхала у смітник двох чиновників Криворізької міськради, а міліція за цим спостерігала

Прокуратура Дніпропетровської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом вчинення хуліганський дій, незаконного позбавлення волі посадових осіб комунального підприємства м. Кривий Ріг та Криворізької міської ради.

Фото: g-tv.tk

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Зокрема, прокуратура встановила, що 31 жовтня, в період від 12.15 до 14.00 біля адміністративної будівлі Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду люди (близько 30 осіб) "схопили і по черзі силою помістили у сміттєвий контейнер начальника КП, двох посадовців Криворізької міської ради, зачинили їх кришкою і утримували деякий час у контейнері".

За цим фактом внесено відомості у ЄРДР за ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб), ч. 2. ст. 146 (незаконне позбавлення волі щодо двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.

Оскільки на місці вчинення правопорушення перебували кілька співробітників міліції, які не вжили заходів для припинення протиправних дій, в ЄРДР внесено відомості за фактом службової недбалості, повідомляє обласна прокуратура.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram