ГоловнаСуспільствоЖиття

У Маріуполі військові готуються перевіряти документи городян

У місті перевіряють інформацію про діяльність диверсійних груп

У Маріуполі військові готуються перевіряти документи городян
Фото: LB.ua

Штаб оборони Маріуполя повідомив городян про можливість перевірки їхніх документів у рамках припинення діяльності розвідувально-диверсійних груп на території міста. Про це повідомляє міський сайт 0629.

За даними заступника начальника штабу Романа Соколова, атак на блокпости і підрозділи української армії не зафіксовано. У місті проводяться укріплювальні роботи бліндажів та інших оборонних споруд.

Полк "Азов" продовжує перевіряти інформацію про діяльність розвідувально-диверсійних груп на території Маріуполя. У рамках цих заходів проводиться перевірка документів громадян, огляд особистого автотранспорту та інші необхідні заходи.

"Просимо громадян поставитися з розумінням до цих дій, тому що заходи проводяться з метою посилення обороноздатності міста", - заявив Соколов.

На питання про переміщення вчора ввечері через Лівий берег великої військової колони, Роман Соколов сказав, що городяни можуть не турбуватися, ніяких військових дій у Маріуполі та околицях не проводиться. Це переміщення пов'язане з ротацією підрозділів.

Нагадаємо, загони бойовиків знаходяться в декількох десятках кілометрів від Маріуполя, минулого тижня вони

кілька разів атакували блокпости міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram