ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики не припиняють обстрілювати сили АТО, - Тимчук

За минулі вихідні українських військових обстріляли 40 разів

Бойовики не припиняють обстрілювати сили АТО, - Тимчук
Фото: zik.ua

У зоні АТО на Донбасі зберігається напружена ситуація. Обстріли позицій українських силовиків не вщухають, повідомляє група "Інформаційний опір".

За даними групи, за минулі вихідні зафіксовано не менш ніж 40 обстрілів українських позицій.

"Найбільша активність бойовиків і російських військ відзначена в районах н.п. Донецьк, Луганськ, Дебальцеве, Попасна. Напружена ситуація зберігається в районі н.п. Маріуполь. Російсько-терористичні війська ведуть обстріли не тільки позицій українських військ, а й цивільних об'єктів, передусім будинків мирних жителів", - сказано в повідомленні.

Окрім того, в регіоні відбуваються перестрілки між окремими групами бойовиків, а також між бойовиками і регулярною російською армією.

"У районі Дебальцевого артилерія терористів обстріляла диверсійно-розвідувальну групу російських військ. Зафіксовано й перестрілки між групами місцевих терористів, зокрема із застосуванням артилерії", - повідомляє "ІО".

Координатор групи "ІО" Дмитро Тимчук припускає, що перестрілки між бойовиками спричинені "низьким рівнем взаємодії між формуваннями бойовиків, а також між керівництвом ЛНР, ДНР і російським командуванням".

Нагадаємо, в минулі вихідні жителі Донецька неодноразово заявляли про обстріли різних районів міста. Незважаючи на оголошене 5 вересня перемир'я, в місті є постраждалі та загиблі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram