ГоловнаСуспільствоЖиття

Сили АТО оточили Луганськ, - радник Авакова

Бойовики втікають із Донбасу, але при цьому знищують інфраструктуру й убивають мирних людей

Сили АТО оточили Луганськ, - радник Авакова
Фото: Макс Левин

Сили антитерористичної операції оточили Луганськ і встановлюють нові блокпости на підступах до міста.

Про це повідомив радник голови МВС Зорян Шкіряк у Facebook.

"Сили АТО оточили Луганськ і практично повністю перекрили можливість автомобільних комунікацій між терористами в Донецькій і Луганській областях, а також із прикордонним пунктом "Ізварине", - розповів він.

Окрім того, за його словами, тривають запеклі позиційні протистояння в районах Донецька, Луганська, Горлівки, Іловайська, Красного Луча, Ленінського, Успенки.

"Сили АТО поступово намагаються закріпитися вже на околицях Горлівки, зокрема в Озирянівці. Також сили АТО знищили один з міні-штабів терористів, який розташовано в передмісті Горлівки Кондратіївці", - додав Шкіряк.

Радник Арсена Авакова також повідомив, що звільнено стратегічно важливий населений пункт Новосвітлівка недалеко від Краснодона.

"Бойовики передислокуються в Сніжне, де створили укріпрайон і фортифікаційні споруди. Спецпідрозділи Нацгвардії продовжують зачистку території від терористів навколо нещодавно звільнених міст Вуглегірськ і Гірське", – додав Шкіряк.

За його словами, бойовики втікають і здаються в полон. Але при цьому, додав Шкіряк, вони знищують інфраструктуру Донбасу й убивають мирних людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram