ГоловнаСуспільствоПодії

СБУ посилила охорону аеропорту і вокзалів у Полтавській області

У зв'язку з напруженою ситуацією на сході і підривами транспортних об'єктів у регіонах

Співробітники Служби безпеки України посилили охорону аеропорту і залізничних вокзалів у Полтавській області.

Про це йдеться в повідомленні прес-групи Управління СБУ в Полтавській області.

"Представники залізничної станції "Полтава-Південна", Полтавського обласного КП "Аеропорт Полтава", залізничної станції "Кременчук", залізничної станції "Гребінка" обговорили посилення охорони підпорядкованих їм підприємств, установ, організацій, у зв'язку з напруженою ситуацією на сході і підривами об'єктів транспорту у вказаних регіонах ", - сказано в повідомленні.

З повідомлення також випливає, що персонал транспортних об'єктів проінструктовано для негайного інформування про факти надходження погроз вчинення дій терористичного чи екстремістського характеру, виявлення підозрілих предметів, схожих на вибухові пристрої або зброю.

Окрім того, згідно з повідомленням СБУ, силовики відпрацювали з транспортниками алгоритм дій співробітників організацій та установ з мінімізації можливих негативних наслідків і негайного інформування чергового суб'єкта з боротьби з тероризмом.

Нагадаємо, раніше у вівторок на Донецькій залізниці сталося чотири вибухи. Двома днями раніше невідомі підірвали залізничну колію в Харківській області. 24-25 червня невідомі скоїли сім підривів залізничних колій на дільницях Донецької залізниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram