ГоловнаСуспільствоПодії

Батальйон "Донбас" повідомляє про 4 загиблих під час бою у Карлівці

Трьох бійців розстріляли в будівлі, одна людина загинула під час збройного протистояння вранці

Батальйон "Донбас" повідомляє про 4 загиблих під час бою у Карлівці

Спеціальний батальйон "Донбас" повідомляє про 4 загиблих і 9 поранених під час бою у Карлівці Донецької області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби батальйону.

"За оновленими даними, які є у прес-служби батальйону, на цей момент поранено 9 людей (кількість постійно уточнюється). У будівлі, де переховувалися бійці, у Карлівці, розстріляні і закидані гранатами три людини, також одна людина загинула під час збройного протистояння вранці. Військові лікарі батальйону вже розгорнули польовий шпиталь, який забезпечено медикаментами. Тяжкопоранені бійці розосереджені по лікарнях Донецької та Дніпропетровської областей", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, прес-служба батальйону спростовує інформацію щодо взяття командира Семена Семенченка в полон, яка раніше була поширена в соціальних мережах. Зараз він перебуває з особовим складом "Донбасу", але місце їх дислокації не розголошується в цілях безпеки бійців.

Як повідомляли, вранці 23 травня поблизу села Карлівка Донецької області неподалік від Красноармійська добровольчий батальйон "Донбас" потрапив у засідку. За даними Семенченка, терористи були озброєні автоматами і гранатометами, серед них були снайпери, крім того, в їх розпорядженні був БТР.

Більшості бійців вдалося вирватися із засідки, частина залишилася в оточенні. Є інформація, що полонених бійців розстріляли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram