ГоловнаСуспільствоЖиття

Активісти показали, як має працювати Держприкордонслужба

Представники громадських організацій та ініціатив Майдану вимагають відставки голови відомства

Представники громадських організацій провели пікет будівлі Державної прикордонслужби України в Києві, з вимогою негайної відставки з посади керівника ДПСУ. Про це повідомив кореспондент LB.ua з місця події.

Організатори пікету продемонстрували, як має працювати Державна прикордонна служба України. Для цього вони встановили біля центрального входу в будівлю контрольно-пропускний пункт з будкою, шлагбаумом і громадськими прикордонниками.

До учасників акції вийшли представники ДПСУ. Активісти передали голові ДПСУ Миколі Литвину відкритий лист від громадських організацій та ініціатив Майдану з вимогою піти у відставку.

В акції взяли участь представники Антикорупційного комітету Майдану, Люстраційний комітету Майдану за підтримки Круга Народної Довіри; Громадської ради Майдану; Координаційної ради Майдану; Автомайдану Києва; Правого Сектору; Автодозору; Центральної ради сотників; Автогромади.

Як повідомлялося, 20 травня Державна прикордонна служба на кордоні з Кримом затримала росіянина за підозрою у перевезенні 475 тис. фальшивих рублів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram