ГоловнаСуспільствоЖиття

У Дніпропетровську вийшов перший номер оновленої газети "Левый берег"

Газету видавали у 2008-2011 роках

Сьогодні в Дніпропетровську відбулася презентація першого номеру газети "Левый берег", яка відновила свій вихід у місті після чотирирічної перерви.

Старий і оновлений (праворуч) номери газети
Фото: LB.ua
Старий і оновлений (праворуч) номери газети

На тематичній прес-конференції, що пройшла в ІА "МІСТ-ДНІПРО", шеф-редактор видання Соня Кошкіна зазначила: "Левый берег" повертається в Дніпропетровськ через 4 роки. Увесь цей час ми дуже нудьгували за газетою і дуже раді, що вона відновила свій вихід".

Фото: most-dnepr.info

"Наразі ми говоримо тільки про Дніпропетровськ. Питання про вихід газети в інших великих містах наразі відкрите. Газета повертається оновленою й буде відрізнятися від того формату, що був колись. Але найголовніше, що збережуться зіркові автори, а це було і є "фішкою" газети", - наголосила Кошкіна.

"Сайт LB.ua є інформаційним партнером газети "Левый берег", - уточнила Кошкіна, яка також є шеф-редактором сайту LB.ua.

Головний редактор LB.ua Олег Базар наголосив, що газета акцентуватиме на дніпропетровському контенті. "Левый берег" - передусім дніпропетровський проект", - додав він.

Фото: most-dnepr.info

Автор газети "Левый берег" Артем Шевченко зазначив, що він і далі охоче буде співпрацювати з виданням.

"Мені було приємно співпрацювати з проектом раніше, і я з великим задоволенням буду це робити надалі. Мені здається, що такий особливий яскравий авторський погляд на журналістику, який був притаманний газеті "Левый берег" 2008 і 2009 року, - це та головна якість, яку потрібно зберегти у відновленому виданні", - підкреслив Артем Шевченко.

Фото: most-dnepr.info

"Левый берег" розповсюджуватимуть у точках продажу друкованої преси і в торгових центрах Дніпропетровська. Найближчим часом на газету можна буде оформити передплату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram