ГоловнаСуспільствоПодії

Бійці АТО звільнили ще один район Донецької області від терористів

Біля райради підняли український прапор, а прапор ДНР "пішов на онучі"

Бійці АТО звільнили ще один район Донецької області від терористів
Фото: EPA/UPG

Великоновосілківський район Донецької області звільнили від озброєних сепаратистів.

Про це повідомив командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

"Великоновосілківський район Донецької області взято під контроль народним ополченням і батальйоном Донбас. За інформацією розвідки так званий батальйон "Схід" висунуто сепаратистами до нас. З нетерпінням очікуємо цю банду гопників. В місто з них ніхто не увійде", - написав він у Facebook.

Семенченко додав, що Великоновосілківський РВВС узято під контроль, його співробітники після проведення профілактичної роботи повторно склали присягу на вірність Україні.

"Завтра разом з Народним ополченням міліція приступить до несення служби. Начальник міліції втік у невідомому напрямку. Звертаємося до міністра МВС з побажанням задовольнити вимоги місцевих жителів і замінити негідника, який особисто брав участь у зриві українського прапора, на патріота, який користуватиметься довірою городян", - розповів він.

Також, за словами командира батальйону, втекли місцеві депутати від Партії регіонів та голова районної ради на прізвисько "Шира". "Місцевими жителями ці персонажі як активні сепаратисти оголошені в розшук", - зазначив він.

Український прапор піднято на флагштоку біля райради, прапор ДНР "пішов на онучі".

"Завтра, після проведення заходів щодо зміцнення української влади в регіоні ми висуваємося в наступний район Донбасу", - написав керівник батальйону "Донбас".

Раніше в Донецькій облдержадміністрації повідомили, що ситуація в Донецькому регіоні ускладнюється, активно проводиться антитерористична операція.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram