ГоловнаСуспільствоЖиття

Військовослужбовців із центральних і південних областей відправлять на схід

Відбудеться максимальна мобілізація серед осіб, які пройшли військову підготовку в Збройних силах України

Військовослужбовців із центральних і південних областей відправлять на схід
Фото: Артем Атаманюк

Відбудеться максимальна мобілізація серед осіб, які пройшли військову підготовку в ЗСУ й органах внутрішніх справ, для захисту східних областей, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Східні регіони України захищатимуть військовослужбовці із центральних і південних областей. Про це повідомив на брифінгу в.о. лідера фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

"Східні області України захищатимуть представники Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Херсонської областей, а відповідні частини будуть передислоковані із Західної України в центральні області України", - сказав Соболєв.

Соболєв наголосив, що передислокація Збройних сил проходить у рамках процедур, визначених законодавством України. За його словами, відбудеться максимальна мобілізація серед осіб, які пройшли військову підготовку у Збройних силах і органах внутрішніх справ України.

Соболєв зазначив, що, на жаль, дійсно є непоодинокі факти дезертирства чи зради, але водночас є факти прояву героїзму з боку військовослужбовців і співробітників правоохоронних органів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram