ГоловнаСуспільствоЖиття

МАУ скасовує всі рейси між Києвом і Сімферополем до 17 березня

Небо над Кримом закрили до референдуму

МАУ скасовує всі рейси між Києвом і Сімферополем до 17 березня
Фото: www.vacc-ua.aero

Міжнародний аеропорт "Сімферополь" оголосив про те, що рейси з Києва до Сімферополя і із Сімферополя до Києва з 12 по 17 березня 2014 року включно не обслуговуватимуть.

Про це повідомляє сайт компанії МАУ.

У зв'язку із цим авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" інформує про скасування рейсів PS061 і PS065 Київ – Сімферополь, PS062 і PS064 Сімферополь – Київ через не залежні від авіакомпанії причини.

"Такі дискримінаційні заходи з боку аеропорту "Сімферополь" призводять до незручностей для сотень пасажирів, і громадян України, і іноземців, - заявив виконавчий віце-президент МАУ з комерції Сергій Фоменко. - Припинення регулярного авіасполучення між Києвом і Автономною Республікою Крим підриває імідж України і Криму, завдає серйозного економічного збитку МАУ і самому аеропорту Сімферополя".

Авіакомпанія МАУ висловлює сподівання, що всі обмеження на виконання польотів скасують, що дасть можливість відновити рейси, починаючи з 18 березня 2014 року.

Нагадаємо, раніше псевдопрем'єр Аксьонов заявив, що на період проведення референдуму про приєднання Криму до Російської Федерації повітряний простір над півостровом закриють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram